späť

Burza starožitností – garážový výpredaj – blší trh v Kátlovciach

03.04.2023 13:48 - obecné oznamy 

Obecný úrad v Kátlovciach v spolupráci s Miestnou organizáciou Jednoty dôchodcov Slovenska organizuje dňa 15. apríla 2023 (sobota) v čase od 07.00 do 12.00 hod v Kultúrnom dome v Kátlovciach a priľahlých priestranstvách Burzu starožitností – garážový výpredaj – blší trh.

Hlavnými myšlienkami podujatia je nájsť opäť využitie pre staré veci a tým znížiť množstvo vyprodukovaného odpadu a opäť niekoho podporiť. Tento krát miestnu organizáciu Jednoty dôchodcov Slovenska, ktorej bude venovaný celý prípadný výťažok, a ktorá si druhý ročník Jarnej burzy starých vecí zobrala pod patronát.

Za symbolické vstupné, môžete prísť predať, alebo kúpiť čokoľvek. Na stoloch v kultúrnom dome, alebo priamo z kufra auta pred „kulturákom“.

Starožitnosti, staré veci, zberateľské predmety, športové či rybárske potreby, knihy, domáce (ne)potrebnosti, prebytočné náradie, súčiastky, sklo, porcelán, hračky… na burze sa minie všetko.

Každá na pohľad zbytočnosť sa niekomu možno zíde. Vítané sú aj produkty domácej výroby, výsledky tvorivej či pestovateľskej činnosti. Pre návštevníkov je pripravené aj občerstvenie a kávička.

Rezervácie a viac informácií o akcií na čísle 0905136982 alebo mailom na minarovic@katlovce.sk .